Share
Renault România a prezentat astăzi modelul Arkana și a anunțat deschiderea cataloagelor de precomenzi

Renault România a prezentat astăzi modelul Arkana și a anunțat deschiderea cataloagelor de precomenzi

Renault România a prezentat astăzi varianta europeană a modelului Arkana și a anunțat deschiderea cataloagelor de precomenzi pentru o versiune specială de doar 20 de unități.

Înainte de deschiderea oficială a comenzilor în întreaga rețea de dealeri a Renault, pe 10 mai, reprezentanța grupului francez în România a prezentat astăzi noul model Arkana și a anunțat că 20 de unități cu o echipare selectă vor putea fi rezervate online încă de pe 27 aprilie.

Aceste prime 20 de vehicule fac parte dintr-un lot exclusiv care acoperă toate versiunile de echipare și motorizările disponibile în România, dar cu o serie de dotări suplimentare speciale. Conform companiei, „fiecare unitate în parte vine cu o serie de opționale care completează confortul șoferului și al pasagerilor, tehnologia aflată la bord sau aspectul exterior și interior al vehiculului”.

Printre altele, această ediție specială conține sistemul multimedia EASY LINK cu ecran tactil de 7 inch în spatele volanului, Bluetooth sau EASY LINK 9,3″ (sistemul de navigație cu ecran tactil 9,3 inch, afișaj tip portrait, cu sistem audio BOSE, funcție replicare smartphone, șase difuzoare, două porturi USB), Rear Cross Traffic Alert, tapițerie din piele, scaune încălzite, pachete de personalizare (pentru versiunea RS Line) sau vopsea metalizată.

Oferta exclusiv online permite celor deja interesați de noul Renault Arkana să o precomande cu un important avantaj client. Astfel, noul model poate fi rezervat și achiziționat cu preț pornind de la 25.540 de euro, pentru versiunea ZEN TCe 140 EDC.

Prețurile celorlalte versiuni ale noului Renault Arkana vor fi comunicate odată cu debutul oficial al comenzilor.

O nouă „Misiune” pentru Renault

Tot astăzi și tot de la renault, dar din Franța de această dată, a sosit informația că în cadrul Adunării Generale Anuale din 23 aprilie, grupul și-a prezentat „Misiunea” în fața acționarilor. Oficialii francezi susțin că aceasta a fost creată împreună cu angajații și în consultare cu părțile interesate și validată de Consiliul de Administrație. „Misiunea exprimă ambiția noastră și sensul proiectului colectiv al Grupului în Franța și în întreaga lume – Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți”.

Prin aceste cuvinte, entitatea socială a grupului Renault și cei 170.000 de angajați ai săi au dorit să sublinieze esența misiunii sale aflată în slujba clienților și partenerilor săi.

„La Renault, tehnologia și inovarea sunt mereu în slujba oamenilor și niciodată invers. Pentru că scopul final este acela de a ne apropia mai mult unii de ceilalți. Aceasta este libertatea care face posibilă mobilitatea de astăzi și cu atât mai mult pe cea de mâine”, a subliniat Jean-Dominique Senard, președinte al Consiliului de Administrație al Renault.

El a subliniat, de asemenea, că misiunea este un factor-cheie al competitivității. „Puterea unei companii, evoluția acesteia, dinamica pe termen lung depind de alinierea adecvată a valorilor, a guvernanței și a strategiei cu ceea ce întruchipează Misiunea. Această aliniere produce substanță și sens. Și sensul stă la baza încrederii, a mândriei apartenenței, a motivației, a implicării partenerilor … și, prin urmare, a performanței”, a completat Senard.

Definirea misiunii grupului a fost rezultatul unui efort colectiv. Pentru început, grupurile de lucru au analizat sute de interviuri cu angajați dintr-o mare varietate de meserii și țări, din entitățile operaționale și de la nivelul managementului. În paralel, a fost realizat un studiu cu privire la cultura companiei. Acest demers a fost finalizat prin discuții cu partenerii externi (investitori, ONG-uri etc.).

Pentru a susține această misiune, grupul Renault a decis să meargă mai departe de Comitetul Acționarilor și să înființeze un Comitet dedicat Misiunii înainte de finalul anului. Acest comitet, format din personalități internaționale din diferite medii și domenii de expertiză, va oferi Consiliului de Administrație analize și recomandări privind strategia grupului.

Citește și:

Leave a Comment