Share
Țiriac Collection: Sfârșit de săptămână cu automobile și puzzle

Țiriac Collection: Sfârșit de săptămână cu automobile și puzzle

Sărbatorind Ziua Internatională a Automobilului, dar și pe ccea a puzzle-ului, ambele celebrate pe 29 ianuarie, Țiriac Collection imbină cele două evenimente și lansează un concurs cu premii unicat pentru vizitatorii galeriei care îi trec pragul între 29 și 31 ianuarie.

Publicul care calcă pragul Țiriac Collection între 29 și 31 ianuarie va avea posibilitatea de a se înscrie într-un concurs pentru a caștiga unul dintre cele trei puzzle-uri unicat, prezentând autovehicule marcante ale colecției. Concursul se desfășoară în social media, pe Facebook și Instagram, iar mecanismul este cât se poate de simplu.

Mai întâi, vizitatorii galeriei din perioada 29 – 31 ianuarie 2021 sunt invitați să posteze pe contul personal Facebook și/sau Instagram o fptpgrafie sau un videoclip realizat la Țiriac Collection. Postarea trebuie să includă check-in sau tag (la alegere) la Țiriac Collection.

Participanții la concurs trebuie să dea like paginii Facebook și/sau follow contului de Instagram al Țiriac Collection, în conformitate cu platforma pe care realizează postarea.

Cei ale căror postări vor cumula cel mai mare număr de aprecieri în termenele și condițiile stabilite prin regulamentul concursului vor fi desemnați câștigători ai celor tre premii. Regulamentul concursului este disponibil la adresa: https://tiriaccollection.ro/noutati/articol/regulament-concursul-ziua-automobilului.

Vizitatorii galeriei sunt așteptati de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00 – 19:00 pentru a descoperi peste 150 de exponate fabricate începând cu anul 1899, vehicule ce au aparținut anterior unor mari personalități, ediții limitate, precum și modele performante, evidențiind cele mai noi tendinte în materie de tehnologie auto.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului. Expoziția reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Galeria dispune de o aplicație proprie pentru smartphone accesibilă în sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descarcată gratuit.

Citește și:

Leave a Comment