Share

TenarisSilcotub a investit 5,5 mil. USD la Zalău pentru o nouă linie de componente pentru airbag-uri

Oficialii TenarisSilcotub au anunțat finalizarea unei investiții de 5,5 milioane de euro într-o linie modernă de producție a componentelor pentru aitbag-uri auto.

Potrivit companiei TenarisSilcotub, noua linie, de ultimă generație, include, pe lângă echipamente de precizie pentru fabricarea inflatoarelor pentru airbag, o instalaţie de control unicat, prototip dezvoltat de către echipa companiei, ce înglobează metode multiple de control.

„Aşa cum am demonstrat de-a lungul anilor, perspectiva adoptată de Tenaris este de a pune pe primul loc satisfacerea nevoilor din ce în ce mai complexe ale clienţilor din industria auto. Ele ne determină, în acelaşi timp, să ne autodepăşim permanent. Noua linie, ce include tehnologie de ultima generaţie şi echipamente inovatoare concepute de echipa R&D Tenaris, asigură eficienţă, precizie înaltă, dar şi controlul automat al calităţii produselor”, a declarat Mihaela Popescu, preşedinte TenarisSilcotub.

Cu această nouă linie, compania îşi dublează capacitatea de producţie de componente pentru airbag, pentru a deservi clienţii din sectorul sistemelor de siguranţă pentru autovehicule.

Conform sursei TenarisSilcotub, compania a investit la Zalău în ultimii 10 ani peste 15 milioane de dolari în linii de producţie, echipamente şi tehnologie pentru fabricarea de produse şi componente cu valoare adăugată mare destinate industriei auto.

Leave a Comment