Share
Decernarea premiilor Grammy, amânată pentru 14 martie 2021

Decernarea premiilor Grammy, amânată pentru 14 martie 2021

Anunțată inițial pentru 31 ianuarie, ceremonia pentru decernarea premiilor Grammy a fost amânată pentru 14 martie din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus din zona Los Angeles.

Organizatorii galei de decernare a premiilor Grammy au anunțat că sunt nevoiți să amâne evenimentuil din acest an pentru 14 martie din cauza unei noi răbufniri a pandemiei în zona orașului Los Agenles din SUA.

The Recording Academy și CBS au anunțat într-o declarație comună că ceremonia de anunțare a premiilor Grammy a fost amânată după discuții cu experți în sănătate și invitați la eveniment.

„După discuții intense cu experți în domeniul sănătății, cu gazda noastră și cu artiștii invitați, reprogramăm a 63-a ediție anuală a Grammy Awards care va fi difuzată duminică, 14 martie 2021”, aui anunțat organizatorii.

Aceștia au adăugat că „deteriorarea situației din zona Los Angeles, cu servicii spitalicești copleșite și camere de gardă ajunse la capacitatea maximă, precum și noile reglementări impuse de autoritățile locale și centrale ne-au condus la concluzia că amânarea spectacolului nostru este necesară”.

Intenția de a amâna gala a fost anunțată anterior de revistele Rolling Stone și Variety, după ce organizatorii au transmis o notificare participanților cu privire la desfășurarea evenimentului în luna martie.

Los Angeles se confruntă cu o creștere a numărului de decese și de internări în spitale. Săli de sport, saloane de coafură și restaurante au fost închise, iar locuitorilor li s-a cerut să rămână în case cât mai mult posibil.

Și organizatorii ceremoniei anuale a premiilor Oscar au fost nevoiți să amâne evenimentul din februarie în martie, iar Globurile de Aur vor fi acordate pe 28 februarie și nu în ianuarie cum fusese anunțat inițial.

În schimb, premiile Emmy și MTV Video Music Awards s-au desfășurat la data anunțată, în toamna lui 2020, organizatorii alegând să le prezinte online.

Leave a Comment