Share
Mașinile BMW pornesc la colindat: „Crăciun Fericit!” și „An Nou Fericit!” pe ecranul central

Mașinile BMW pornesc la colindat: „Crăciun Fericit!” și „An Nou Fericit!” pe ecranul central

Bavarezii de la BMW pregătesc o surpriză posesorilor de vehicule produse de companie. Atât de Crăciun cât și de Anul Nou, mașinile vor afișa animații dedicate sărbătorilor de iarnă.

Începând chiar de astăzi, 24 decembrie, posesorii de vehicule BMW de generație nouă se vor putea delecta cu o animație dedicată Crăciunului care va fi afișată pe ecranul central al mașinii. Apoi, pe 31 decembrie, o nouă animație, de această dată dedicată Anului Nou, va putea fi descoperită pe același dispaly.

Ambele animații vor fi însoțite de muzică festivă și o iluminare ambientală dedicată.

Imediat după pornirea vehiculului, pe ecran va fi prezentat un banner special. Activarea acestuia va genera automat animația de Crăciun sau Anul Nou. Dacă utilizatorii vehiculului vor dori să revadă specatcolul de sunet și lumină din mașină nu vor trebuie decât să o comande „Asistentului Personal” din dotarea vehiculului. Astfel, la rostirea urării „Hey BMW, Merry Christmas” va fi activată animația de Crăciun, iar la „Hei BMW, Happy New Year”, cea de Anul Nou. Ambele vor putea fi generate și manual, prin selectarea lor din meniul „Mesaje”.

Animația BMW Merry Christmas va fi disponibilă între 24 și 27 decembrie, iar BMW Happy New Year între 31 decembrie și 7 ianuarie. Ele pot fi înglobate doar de mașinile echipate cu un sistem de operare BMW 7.0 sau ulterior.

Leave a Comment