Share
Trei noi magazine Pupa în România

Trei noi magazine Pupa în România

Italienii de la Pupa Milano deschid în această lună trei noi magazine în București, Ploiești și Brașov.

Marca de produse cosmetice Pupa, prezentă în România din 2015 printr-o reţea de şase magazine situate în patru oraşe, a anunțat deschiderea a trei unități noi în cadrul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, AFI Palace Ploieşti şi AFI Palace Braşov.

Acordul de închiriere a spațiilor, încheiat cu ajutorul Cushman & Wakefield Echinox, va fi pus în practică începând cu luna noiembrie 2020. De altfel, unitatea din AFI Palace Cotroceni este deja operaţională.

„În ciuda contextului actual extraordinar pe care segmentul de retail, şi în special retailerii de fashion şi produse cosmetice, îl traversează, ne bucurăm că am putut reprezenta Pupa Milano în finalizarea unui parteneriat important pentru proiectele din portofoliul AFI Europe. Deschiderea simultană a trei magazine în această perioadă dificilă consemnează faptul că România rămâne în continuare atractivă şi oferă oportunităţi bune de dezvoltare pe termen lung pentru retaileri”, consideră Bogdan Marcu, partener Cushman & Wakefield Echinox.

Prin cele trei magazine noi, Pupa îşi face intrarea în două oraşe noi din România, Braşov şi Ploieşti, acoperind totodată întreg portofoliul de retail al AFI Europe.

Pupa Milano este o marcă a grupului italian Micys, înfiinţată în 1975 şi prezentă în peste 70 de ţări, oferind o gamă diversificată de makeup, tratamente cosmetice intensive pentru faţă şi corp, parfumuri, articole pentru baie şi duş, truse de machiaj, etc., cu brevete exclusive pentru formulele sale si tehnologii inovatoare de utilizare a ingredientelor si materialelor.

Leave a Comment