Share
Joaquin Phoenix, din nou în distribuția unui film regizat de Ridley Scott

Joaquin Phoenix, din nou în distribuția unui film regizat de Ridley Scott

Joaquin Phoenix, interpretul împăratului roman în pelicula „Gladiator” din 2000, în regia lui Ridley Scott, urmează să îl joace pe Napoleon Bonaparte în „Kitbag”, un film istoric care va fi regizat de acelaşi cineast.

Potrivit portalului Deadline, reîntâlnirea dintre Phoenix şi Scott, după colaborarea de succes din „Gladiator”, va fi un film despre originile lui Napoleon, un portret al ambiţiei sale militare, dar şi al iubirii pentru soţia sa, Josephine.

David Scarpa, care a scris scenariul pentru pelicula „All the Money in the World„ (2017), va scrie şi scenariul pentru „Kitbag”.

Pandemia nu l-a oprit pe Ridley Scott – unul dintre cineaştii cei mai reprezentativi ai ultimelor decenii datorită unor filme ca „Alien” (1979), „Blade Runner„ (1982) sau „Gladiator” – să finalizeze filmările la „The Last Duel”, un alt film istoric care prezintă aventurile unui cavaler şi ale scutierului său care îşi rezolvă divergenţele cu sabia. Protagoniștii acestui film sunt nimeni alții decât vedetele Matt Damon şi Ben Affleck.

Acum Scott are în plan debutul filmărilor pentru „Gucci”, un film care o are în distribuție pe Lady Gaga despre asasinarea lui Maurizio Gucci, un membru important al familiei care a creat marca italiană de modă. Alături de cunoscuta artistă în film vor juca și nume mari precum Robert de Niro, Al Pacino, Adam Driver sau Jared Leto.

Abia apoi va veni rândul, în aglomerata agendă a lui Ridley Scott, pentru „Kitbag”.

Citește și:

Leave a Comment