Share
Probleme de trafic pe toate principalele artere către București

Probleme de trafic pe toate principalele artere către București

După o zi cu multe evenimente rutiere neplăcute, bucureștenii care revin acasă de la munte sau mare trebuie să treacă prin ambuteiaje și zone cu restricții rutiere.

La ora 19.00, bucureștenii care reveneau acasă de pe litoral aveau în față, de la Constanța spre Capitală, un drum de 3 ore și cinci minute pe Autostrada Soarelui. Deși nu este un timp mare pentru cei obișnuiți cu valorile de trafic din seara zilelor de duminică, pe A2 se remarcă mai multe zone cu deplasare îngreunată sau chiar ambuteiaje.

Astfel, dacă abia acum plecați de la Constanța, veți întâlni pe A2 o zona o coloană care se deplasează încet încă din zona localității Făclia. Ambuteiajul se întinde până la podul peste Dunăre de la Cernavodă. Nici după trecerea acestui pod lucrurile nu stau cu mult mai bine, o altă coloană care se deplasează cu viteză redusă afșându-se înainte de Fetești.

La aceeaș oră, de la Brașov către București, pe DN1, timpul total de deplasare era de două ore și 40 de minute. Așa cum era de așteptat, problemele majore s-au remarcat în zona Posada – Comarnic.

Distanța de circa 270 de kilometri dintre Sibiu și București putea fi parcursă la ora 19,00 a serii de duminică în ceva mai mult de patru ore. Asta pentru că lucrările din zona Lazaret a Văii Oltului au provocat o încetinire majoră a vitezei de deplasare. Din fericire, nici între Râmnicu Vălcea și Pitești și nici pe A1 Pitești – București nu erau semanalte zone cu trafic îngreunat.

O zi cu multe evenimente în trafic

Conform centrului Infotrafic din Poliția Română, încă de la ora 14 au apărut accidente rutiere care au dus la congestionarea traficului. Astfel, la ora menționată, pe DN1, sensul Ploiești – Brașov, pe raza orașului Predeal, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. Potrivit polițiștilor, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri. până la ora 15.

Doar că, o oră mai târziu, tot pe DN1, în județul Prahova, pe sensul către Capitală, au avut loc trei evenimente rutiere distincte (1. Km. 72, Băicoi – un autoturism a pierdut controlul direcției și a lovit un stâlp de pe marginea drumului. Șoferul a fost rănit; 2. Km. 72, Băicoi – coliziune față-spate între două vehicule. O persoană a suferit leziuni ușoare; 3. Km. 97+700 de metri, Cornu – două autoturisme au fost implicate, pe fondul neacordării priorității, într-un accident rutier). În toate cele trei locuri, circulația rutieră s-a desfășoară îngreunat.

Leave a Comment