Share
De astăzi, 1 iulie, se redeschide „cel mai spectaculos drum din lume”

De astăzi, 1 iulie, se redeschide „cel mai spectaculos drum din lume”

Șoseaua care leagă Curtea de Argeș de Cârțișoara, considerat de cei de la Top Gear „cel ami spectaculos drum din lume” se redeschide traficului începând de pe 1 iulie.

Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, se deschide pentru toate categoriile de autovehicule începând de miercuri, 1 iulie, ora 8:00.

„Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii între orele 21:00 – 07:00. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, precizează oficialii CNAIR.

Totuși, compania de drumuri şi autostrăzi îi atenţionează pe cei care tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuieşte să circule cu atenție, să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile despre prezenţa acestora.

Leave a Comment