Share
Vacanța Culinară, un nou concept de preparate culinare cu livrare

Vacanța Culinară, un nou concept de preparate culinare cu livrare

Vacanța Culinară este numele unui nou restaurant cu livrare la domiciliu aflat în zona de nord a Bucureștiului care dedică în fiecare zi o zonă din meniul său unei noi destinații de călătorie. Livrările vor începe pe 1 iunie.

Inspirați de lipsa de mobilitate generată de pandemia cu care se confruntă întreagă lume, un grup de antreprenori locali a lansat un nou concept de meniu cu livrare, sub numele sugestiv Vacanța Culinară.

Vacanța Culinară promite să poarte clienții într-o adevărată experiență gastronomică prin utilizarea unor rețete originale din bucătăriile tradiționale ale celor mai râvnite destinații de vacanță, dar mai ales prin abordarea unui nou specific în fiecare zi.

Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de peste 120 de preparate internaționale specifice unor destinații renumite, pregătite după rețete autentice. Însă abordarea inedită survine din faptul că Vacanță Culinară dedică fiecare zi unei noi destinații și include în meniul sau preparate ce pot fi achiziționate în premieră locală și strict pe o perioada de 24 de ore.

„Astăzi Armenia, mâine Finlanda, poimâine Argentina… și astfel, într-o singură lună, meniul Vacanței Culinare oferă clienților gustul și savoarea a peste 30 de țări”, a menționat Dana Petrea, cea care a inițiat noul concept de restaurant cu livrare.

Rețetele care stau la baza meniului Vacanța Culinară au fost documentate și colecționate din bucătării tradiționale frecventate pe decursul a mai multor ani de testare. Selecția preparatelor incluse în meniul noului restaurant a avut la baza recunoașterea preparatelor drept unele tradiționale pentru regiunile din care provin și aprecierea internațională a calităților culinare pe care acestea le prezintă.

Vacanta Culinara - Grecia - Fakes

„Sub deviza Livrăm gust de vacanță, ne-am propus să dezvăluim clienților noștri o nouă tradiție culinară în fiecare zi și mai ales să aducem la îndemână publicului larg experiențe de călătorie care încânta gusturile, amintiri din vacanțe și, de ce nu, inspirație de călătorie pentru viitor”, a adăugat Dana Petrea, acționar al businessului.

Prețurile preparatelor Vacanță Culinară încep de la 7 lei și urcă până la 60 de lei, în timp ce un meniu format din supă, fel principal și garnitură, toate aferente unei destinații de vacanță, costă 49 de lei. Preparatele pot fi comandate online, la adresa www.vacantaculinara.ro sau telefonic la numărul 0749.899.998.

Începând cu luna iunie a anului curent, meniul internațional propus prin conceptul Vacanța Culinară va putea fi regăsit și degustat și la terasă locației de evenimente Mogoșoaia Lake View, dispusă pe marginea lacului Mogoșoaia, la limita de nord a capitalei. Grădina ce deservește pe post de terasă servirea preparatelor Vacanței Culinare se remarcă printr-o zona verde de peste 1000 metri pătrați, în care vor fi amenajate strict 15 mese pentru a asigura clienților spațiu dedicat exclusivist, la cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Suplimentar, 6 pontoane la lac, complet delimitate vor putea fi accesate de către clienții care preferă vecinătatea directă a apei.

Leave a Comment