Share
Wizz Air amână din nou reluarea zborurilor pentru mai multe state. Noul termen, 16 iunie!

Wizz Air amână din nou reluarea zborurilor pentru mai multe state. Noul termen, 16 iunie!

Wizz Air a anunțat astăzi, 27 mai, o nouă prelungire a perioadei în care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române.

Conform oficialilor Wizz Air, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Oficialii Wizz Air menționează că își cer scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

Anterior, compania anunțase că zborurile din România către Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor fi suspendate până pe 28 mai inclusiv. De asemenea, redeschiderea bazei de la Aeroportul Timișoara era decalată pentru 29 mai.

Acest anunț venea după ce compania menționase inițial că zborurile către Franța, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția și Marea Britanie trebuiea reluate de pe 15 mai.

Compania operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 și A321, una dintre cele mai tinere flote din lume și oferă mai mult de 710 rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări. Operatorul aerian a fost alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Citește și:

Leave a Comment