Share
Un român este, din această lună, director de vânzări al Cadillac Europe

Un român este, din această lună, director de vânzări al Cadillac Europe

Constantin Avromescu, fost șef al Opel România, a devenit pe 1 aprilie 2020 director de vânzări la Cadillac Europe. Actualul Head of Sales, Network, RV & Fleet al Cadillac Europe are o experință de peste 25 de ani în industria auto.

Într-o perioadă dificilă pentru industria auto europeană, divizia europeană a Cadillac a anunțat că rețeaua sa de dealeri de pe Bătrânul Continent are un nou șef. Iar acesta este român. Conform celor de la Cadillac, de pe 1 aprilie Constantin Avromescu și-a asumat funcția de Head of Sales, Network, RV & Fleet și se va afla în subordinea directă a lui Conark Shah, directorul general al Cadillac Europe.

„Cu Constantin Avromescu am câștigat un expert în vânzări, marketing și rețea cu o experiență de 25 de ani. El a lucrat într-o varietate de poziții de conducere pentru Daewoo, Chevrolet, Opel și Vauxhall în Europa și va juca un rol esențial în accelerarea transformării strategiei noastre de piață care include noi produse și inovații”, a declarat Conark Shah.

Înainte de a începe noul său rol la Cadillac Europe, Avromescu a fost manager regional de vânzări și, anterior, director de marketing al Opel Europe având în responsabilitate piețe majore. În subordinea sa se vor afla managerii de dezvoltare a afacerilor Jernej Kolbl și Thomas Pfromm, precum și directorul adjunct pentru dezvoltarea rețelei, Georgios Panagiotidis.

Pentru cei care nu cumosc activitatea lui Constantin Avromescu trebuie spus că, din 2000 până în 2002, brașoveanul a fost director de vânzări al Daewoo Automobile Romania, iar între 2003 și 2005 a condus Chevrolet Southeast Europe, companie cu sediul la București. Au urmat funcții de conducere la Chevrolet Carline, GM-Opel Romania, Opel Southeast Europe, pentru ca apoi să preia activități importante în cadrul Opel AG cu sediul la Rüsselsheim, în Germania.

Leave a Comment