Share

AFM: A fost publicată lista solicitanţilor aprobaţi în Programul „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice”

Pe siteul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) a fost publicată lista solicitanţilor aprobaţi în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat luni, 23.03.2020, listele solicitanţilor aprobaţi în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

În cadrul programului au fost aprobate 7 dosare de finanţare depuse de municipiile Slatina, Galaţi, Braşov, Timişoara, Alba Iulia, Deva, Suceava.

„Prin acest program ne dorim îmbunătăţirea calităţii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin stimularea utilizării vehiculelor electrice şi reducerea emisiilor rezultate din transporturi”, a declarat preşedintele AFM, Mihail-Dan Dojană.

AFM amintește unităţilor administrativ – teritoriale, reşedinţă de judeţ, care încă nu au reuşit să depună un dosar de finanţare, că sesiunea de depunere a acestora în cadrul Programului este deschisă până la data de 31 martie 2020.

Leave a Comment