Share
Simona Halep, calificată în finala turneului WTA de la Dubai

Simona Halep, calificată în finala turneului WTA de la Dubai

Românca Simona Halep a învins astăzi în partida disputată cu americanca Jennifer Brady reușind astfel să se califice în finala turneului de tenis de la Dubai.

Simona Halep a avut un debut fulminant în semifinala disputată astăzi cu Jennifer Brady, reușind un break încă din primul game. Deși americanca a încercat să opună rezistență Halep a aplicat o presiune constantă reușind, după numai 26 de minute să ducă scorul la 5 la 1 în favoarea sa. De altfel, primul set s-a încheiat cu un sec 6 – 2 pentru Simona Halep după doar 35 de minute.

Diferența de experiență dintre cele două jucătoare, precum și cea de clasă, a fost evidentă și în cel de-al doilea set. Simona Halep, locul 2 WTA, a condus ostilitățile pe întreaga durată a partidei lăsându-i americancei de pe locul 52, Jennifer Brady, destul de puține momente de bucurie. Cel de-al doilea set s-a încheiat cu scorul de 6 – 0 în favoarea Simonei Halep.

Românca va juca mâine, în finala turneului de 2,64 milioane de dolari de la Dubai, în fața Elenei Rybakina din Kazahstan, locul 19 mondial.

Leave a Comment