Share
ULTIMA ORĂ: Mobile World Congress 2020 a fost anulat

ULTIMA ORĂ: Mobile World Congress 2020 a fost anulat

Asociația Industriei de Telecomunicații (GSMA), organizatorul cunoscutului eveniment Mobile World Congress, a anunțat în această seară anularea ediției din 2020 care ar fi trebuit să aibă loc între 24 și 27 februarie.

Așa cum LifeNews.ro a anunțat încă de luni, Mobile World Congress (MWC), locul anual de întâlnire al industriei de telecomunicații și eveniment care atrage peste 100.000 de vizitatori la Barcelona, s-a aflat sub amenințarea absenteismului. Ca rezultat, evenimentul ​​a fost anulat de organizatori după ce mulți expozanți au declinat participarea din cauza temerilor legate de virsulul ucigaș.

Având în vedere inevitabilul, asociația de telecomunicații GSMA, care organizează reuniunea de la Barcelona, ​​a anunțat în această seară că a anulat evenimentul planificat pentru 24-27 februarie, în ciuda asigurărilor date de oficiali din domeniul sănătății că evenimentul s-ar putea desfășura în siguranță.

„GSMA a anulat MWC Barcelona 2020 deoarece îngrijorarea globală în ceea ce privește focarul de coronavirus, preocupările legate de călătoria către Barcelona și alte circumstanțe fac imposibilă organizarea evenimentului”, a declarat John Hoffman, directorul general al GSMA.

Anunțul a urmat unei reuniuni de criză a consiliului GSMA, forțată de membri europeni de bază ai asociației, printre care Deutsche Telekom, Vodafone, BT și Nokia.

Primarul Barcelonei, Ada Colau, declarase anterior că dorește să transmită un „mesaj de calm”, insistând că orașul este gata să găzduiască evenimentul, în timp ce oficiali spanioli din domeniul sănătății au reiterat că nu există niciun motiv să anuleze MWC.

Totuși, acest lucru nu a reușit să atenueze îngrijorarea marilor expozanți cu privire la faptul că măsurile de precauție ar fi insuficiente pentru a opri virusul care s-a răspândit dincolo de granițele Chinei, inclusiv în Europa.

Citește și:

Leave a Comment