Share
Balul Mascat Venețian, un nou eveniment caritabil IWA

Balul Mascat Venețian, un nou eveniment caritabil IWA

Asociația Internațională a Femeilor (IWA) a anunțat un nou eveniment caritabil. Pe 8 februarie va avea loc primul Bal Mascat Venețian IWA.

În Europa începe sezonul marilor petreceri, iar Bucureștiul nu face excepție. Pe 8 februarie 2020, IWA – International Women’s Association of Bucharest, în parteneriat cu Ferrari, invită doritorii la o seară de neuitat, cu ocazia primului Bal Mascat Venețian, care va avea loc la Palatul Bragadiru din Calea Rahovei între orele 19:00 și 01:00.

Conform oficialilor IWA, oaspeții vor avea parte de o seară exclusivă, plină de glamour, răsfăț și divertisment, unde mai mult înseamnă, cu siguranță, mai bine. Astfel, inspirați de Carnavalul de la Veneția, aceștia sunt încurajați să se deghizeze sub deviza „dress to impress”: costume demne de regi și regine, toalete inspirate de marile curți regale, costumații care obligatoriu vor fi completate de măști. Iar pentru a răsplăti imaginația, cea mai creativă costumație va fi premiată.

„Așteptăm cu nerăbdare acest eveniment, promite să fie ceva cu totul nou și captivant pentru București. Mă bucur că vom avea parte de o seară strălucitoare, pe care o sperăm memorabilă, pe parcursul căreia vom strânge fonduri pentru activitatea noastră caritabilă”, a declarat Gillian Adamson, vicepreședinte al IWA.

Invitații vor fi întâmpinați cu o băutură de bun venit, un bufet somptuos și o selecție de băuturi la discreție. Până după miezul nopții, la ora 01:00, vor avea parte de distracție, dans și o licitație. O adevarată seară de neuitat, în atmosfera venețiană!

Biletele pentru acest eveniment unic și magic constau într-o donație de minimum 120 euro sau 570 lei. Pentru rezervarea unei mese de 10 locuri, se vor plăti doar 9 bilete.

Fondurile strânse vor fi direcționate către Comitetul de Caritate IWA, care colaborează cu entități locale pentru a sprijini categoriile defavorizate. Sprijinul și sponsorizările primite cu ocazia acestui eveniment înseamnă mai multe fonduri pentru cauze ce susțin, în mod pozitiv, comunitățile românești dezavantajate.

Biletele se pot procura pe site-ul IWA, acestea fiind transferabile, dar nereturnabile.

International Women’s Association of Bucharest (IWA) este un ONG independent, apolitic, înregistrat și condus de voluntari, care, de peste 40 de ani, aduce laolaltă cetățeni străini din România. Membrii Asociației Internaționale a Femeilor din București reprezintâ peste 50 de țări, cărora li se alătură și România, aceștia având în comun valori precum promovarea prieteniei, descoperirea culturii locale și implicarea caritabilă.

IWA Bal Mascat Venetian

Citește și:

Leave a Comment