Share
VIDEO – Gabriela Firea a dezvăluit un nou film de promovare pentru București. Cum ți se pare?

VIDEO – Gabriela Firea a dezvăluit un nou film de promovare pentru București. Cum ți se pare?

Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a publicat pe pagina sa de Facebook un film care are scopul de a promova Capitala. „Îndrăgostește-te de București” este realizat de #ArtFocusInternational.

Gabriela Firea a distribuit pe pagina sa de Facebook, nu pe un canal media oficial al Primăriei, un clip de peste cinci minute care are menirea de a promova Bucureştiul.

În mesajul alăturat clipului, primarul menționează că Bucureștiul este un oraş frumos, viu, care vibrează: „Bucureştiul este un oraş frumos, viu, surprinzător şi cald, în care istoria se împleteşte armonios cu timpurile moderne. Un oraş care vibrează, care zâmbeşte, care te îmbie să-i afli secretele şi în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa. Un oraş de care merită să te îndrăgosteşti!”

Clipul prezintă, în mod dinamic – poate prea dinamic pentru unele persoane – imagini cu o parte dintre obiectivele reprezentative ale Capitalei României.

Din nefericire, primarul nu a menționat decât că videoclipul a fost realizat de #ArtFocusInternational și de regizorul Petre Năstase fără a da detalii despre implicarea primăriei în acest proiect, despre eventualele costuri ale producției sau despre modul în care filmul va fi utilizat în viitor.

Indragosteste-te de Bucuresti!

Bucureștiul este un oraș frumos, viu, surprinzător și cald, în care istoria se împletește armonios cu timpurile moderne. Un oraș care vibrează, care zâmbește, care te îmbie să-i afli secretele și în care îți place să trăiești, o zi sau toată viața. Un oraș de care merită să te îndrăgostești!Eu ❤️ Bucureștiul!#visitBucharest#indragostestetedeBucurestiP.S. Videoclipul este realizat de #ArtFocusInternational, regizor Petre Năstase. Multumim din suflet!

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 29 decembrie 2019

Citește și:

Leave a Comment